Bez Bebek'in Yağmur'u 18 yaşına girdi! Görenler tanıyamıyor...

2007 yılında yayınlanan Bez Bebek dizisinde Yağmur karakterini başarıyla canlandıran oyuncu Asena Keskinci 18 yaşına girdi. Genç oyuncunun yeni hali görenleri şaşırtıyor.

2007-2010 yılları arasında çekilen fantastik, komedi türündeki "Bez Bebek" dizisinde 'Yağmur' karakterine hayat veren Asena Keskinci 18 yaşına adım attı.

En son Nuri Bilge Ceylan'ın "Ahlat Ağacı" filminde 'Yasemin' karakterine can veren Asena Keskinci, birçok dizi, sinema filmi teklifinin yanı sıra dijital platformda bir markanın da yüzü oldu.

Bez Bebek'in Yağmur'u 18 yaşına girdi! Görenler tanıyamıyor...

Kızıl saçlarıyla ve sempatik rolüyle bütün dikkatleri üzerine çeken Keskinci, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiriyor.

Bez Bebek'in Yağmur'u 18 yaşına girdi! Görenler tanıyamıyor... - Resim : 2

 

 

Bez Bebek'in Yağmur'u 18 yaşına girdi! Görenler tanıyamıyor... ile ilgili etiketler Sosyal Medya bez bebek Asena Keskinci
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.