Beyşehir 20 Aralık okullar tatil mi? Pazartesi Seydişehir okullara kar tatili var mı?

Konya'da Seydişehir ve Beyşehir ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yarın 20 Aralık 2021 Pazartesi okullar tatil mi sorusu gündeme geldi. Gece saatlerinden bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle okulların tatil ilan edilmesi bekleniyor. Peki, 20 Aralık Seydişehir ve Beyşehir'de okullara kar tatili var mı son dakika…

Konya’da Seydişehir ve Beyşehir’de yarın 20 Aralık Pazartesi okullar tatil mi sorusu gündemde. Seydişehir’de gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı aralıksız olarak devam etmekte. Öğle saatlerinden itibaren kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Seydişehir’de yarın 20 Aralık Pazartesi gününde okulların tatil olması beklenmekte.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Hadim, Taşkent, Seydişehir, Beyşehir ve Derbent ilçelerinde de kar yağışı aralıksız olarak devam ediyor.

Beyşehir 20 Aralık okullar tatil mi? Pazartesi Seydişehir okullara kar tatili var mı?

Seydişehir ve Beyşehir 20 Aralık okullar tatil mi?

Konya’nın Seydişehir ve Beyşehir ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle yarın 20 Aralık Pazartesi gününde okulların tatil olması beklenmektedir. Ancak 20 Aralık 2021 tarihinde Konya Valiliği son dakika kar tatili açıklaması henüz yapılmamıştır.

Seydişehir ve Beyşehir 20 Aralık okullara kar tatili haberi için takipte kalın.

 

Beyşehir 20 Aralık okullar tatil mi? Pazartesi Seydişehir okullara kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Seydişehir Beyşehir Konya Kar tatili Son dakika tatil okullar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.