Beyrut'taki THY ofisinde büyük hasar

Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Türk Hava Yolları (THY) ofisi, dün akşam saatlerinde gerçekleşen büyük patlama sonrasında büyük zarar gördü. Seferlerde bir aksama yaşanmacağı vurgulanırken bir THY çalışanının yaralandığı ve tedavisine devam edildiği belirtildi.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta meydana gelen büyük patlamada 100'den fazla kişi hayatını kaybetti, 4 bin kiş de yaralandı.

Beyrut Limanı'nda bulunan 2 bin 750 ton amonyum nitratın neden olduğu belirtilen patlamada kentin büyük bölümü hasar gördü.

THY OFİSİ DE BÜYÜK ZARAR GÖRDÜ

Hasar gören yerler arasında THY ofisi de var. Patlamanın etkisiyle THY ofisinin camlarının kırıldı. Patlmanın etkisiyle bir personelin hafif yaralandığını bildirildi.

SEFERLER DEVAM EDECEK

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, patlamanın etkisiyle camları kırılan ofiste hafif yaralanan personelin muhasebe şefi olduğu belirtilerek, "Beyrut Havalimanı'nda operasyona engel olacak bir durum olmadığı bilgisi üzerine 17.05 'utc' kalkışlı TK-826 seferimiz operasyona devam etmektedir" denildi.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün de Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Lübnan'da yaşanan patlama sırasında Beyrut ofisindeki bir çalışma arkadaşlarının hafif şekilde yaralandığını üzüntüyle öğrendiklerini belirterek, "Arkadaşımızın durumu yakından takip edilmektedir. Beyrut operasyonlarımız planlandığı şekilde icra edilmektedir" ifadelerini kullandı.

Patlamada 6 Türk vatandaşının da yaralandığı belirtildi.

Beyrut'taki THY ofisinde büyük hasar ile ilgili etiketler Beyrut THY Türk Hava Yolları Yahya Üstün patlama yaralı ofis
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.