Beyrut'taki patlamanın en yakın görüntüsü!

Gelen son dakika haberine göre; Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta patlama noktasına yakın noktada yaşayan bir aile felakete sebep olan o anları kaydetti. Patlama anını kaydeden kişilerin ağır yaralandığı tahmin ediliyor.

Lübnan’ın başkenti Beyrut’taki limanda meydana gelen patlamada son açıklanan verilere göre 137 kişi hayatını kaybetti, 5 bin kişi ise yaralandı. Patlama noktasına yakın bir binada oturan bir aile, o anları evlerinin penceresinden kayda aldı.

"EŞİNE İÇERİ GEÇ DİYE YALVARDI"

Patlama anına ilişkin görüntüleri kaydeden kişinin eşinin yaşadığı panik dikkat çekerken, eşinin içeri girmesini isteyen kadının "içeri geç lütfen" sözleri görüntüye yansıdı.

Patlamanın hemen ardından camların kırıldığı görülürken, patlama anını kaydeden kişilerin durumunun ağır olduğu tahmin ediliyor.

Beyrut'taki patlamanın en yakın görüntüsü! ile ilgili etiketler Lübnan Beyrut patlama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.