Beyrut'ta ölü sayısı 135'e yükseldi

Lübnan Sağlık Bakanı Hamad Hasan ölü sayısına ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Hasan, "Ölü sayısı 135'e yükseldi, ayrıca yaklaşık 5 binin üzerinde yaralı enkaz altında da onlarca kayıp var" dedi.

Lübnan Beyrut limanında bulunan 2 bin 750 ton ağırlığındaki amonyum nitrat maddesi nükleer bomba gibi patladı, liman enkaz yığınına döndü. Patlamanın korkunç görüntüsü şans eseri kameraya alındı ve izleyenleri dehşete düşürdü.

ÖLÜ SAYISI 135'E YÜKSELDİ

Sağlık Bakanı Hamad Hasan, bir televizyonda yaptığı açıklamada, "Beyrut Limanı'nda dün meydana gelen patlamada ölü sayısı 135'e yükseldi, ayrıca yaklaşık 5 bin yaralı ve enkaz altında onlarca da kayıp var." dedi.

CHARLES HELU KÖPRÜSÜ'NDEN UZAK DURUN

Öte yandan, Beyrut Valisi Mervan Abbud da patlamanın meydana geldiği yerin yakınındaki Charles Helu Köprüsü'nde çatlaklar oluştuğu yönünde bilgilerin geldiğini belirterek vatandaşlardan köprüden uzak durmaları istedi. 

Beyrut'ta ölü sayısı 135'e yükseldi ile ilgili etiketler Lübnan patlama Beyrut Limanı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.