Beyonce ve Jay-Z'den bedava bilet!

Dünya turuna çıkan pop yıldızı Beyonce ve rapçi eşi Jay-Z'nin Glasgow konserinin boş görünmemesi için stadın otoparkında binlerce bedava bilet dağıttı.

Amerikalı pop yıldızı Beyonce ve eşi Jay-Z'nin "On the Run 2' adını verdikleri dünya turnesi bekledikleri gibi geçmiyor. Çift, İskoçya'da beklediği ilgiyi bulamadı.

BEDAVA BİLET DAĞITTILAR

Daily Mail Gazetesi'nin haberine göre, Glasgow kenti stadyumuna yeterince seyirci gelmeyeceğini gören konser organizatörleri, stadın otoparkında binlerce bileti bedava dağıttı. Görgü tanıklarının ifadelerine dayandırılan habere göre, organizatörler, konserde sahne önünün boş kalmaması için de ucuz bilet alanların buralara oturmalarına izin verdi.

Beyonce ve Jay-Z'den bedava bilet!

SORULARI YANITSIZ BIRAKTILAR

Konserin bilet fiyatları 300 ile 3 bin TL arasında değişiyordu. Çift bedava bilet iddialarına ilişkin soruları yanıtsız bıraktı.

Beyonce ve Jay-Z'den bedava bilet! - Resim : 2

İkili, Galler'in başkenti Cardiff'te sahneye çıkmadan önce, geçen yılın haziran ayında dünyaya gelen ikiz çocukları Rumi ve Sir'ün yeni fotoğraflarını sahneye kurulan dev ekranda paylaşmıştı.

Beyonce ve Jay-Z'den bedava bilet! - Resim : 3

 

Beyonce ve Jay-Z'den bedava bilet! ile ilgili etiketler Beyonce Jay-Z Konser bilet bedava
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.