Beyoğlu'ndaki oteller caddesinde yangın! Turistler canlı yayın yaptı

İstanbul Taksim'de otellerin bulunduğu caddede bulunan metruk binada yangın çıktı. Yangın sırasında içeride bulunduğu öğrenilen 25 yaşındaki Emre Yörük'ün dumandan etkilendiği görüldü. Bölgedeki otellerde kalan turistler de itfaiyenin çalışmalarını cep telefonları ile sosyal medyadan canlı yayın yaptı.

İstanbul Taksim'deki yangın, saat 23.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle otellerin bulunduğu Kocatepe Mahallesi Lamarin Caddesi'nde meydana geldi. Uzun süredir kullanılmayan 3 katlı binadan dumanların çıktığını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Kısa sürede olay yerince çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Beyoğlu'ndaki oteller caddesinde yangın! Turistler canlı yayın yaptı

BİNAYA GİRMEYE ÇALIŞTI

Binanın bir süredir evsizler ve madde bağımlılarının uğrak yeri haline geldiği öne sürüldü. Yangına müdahale etmek için olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin binaya girmeye çalıştığı sırada madde bağımlısı bir kişinin binaya girmeye çalışması dikkat çekti. İtfaiye ve polis ekipleri tarafından madde bağımlısı, olay yerinden uzaklaştırıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü.

Beyoğlu'ndaki oteller caddesinde yangın! Turistler canlı yayın yaptı - Resim : 2

1 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

İtfaiye ekipleri bina arama yaptı. Yapılan çalışmada yangın sırasında içeride bulunduğu öğrenilen 25 yaşındaki Emre Yörük'ün dumandan etkilendiği görüldü. Yörük, binadan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yörük, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Beyoğlu'ndaki oteller caddesinde yangın! Turistler canlı yayın yaptı - Resim : 3

TURİSTLER SOSYAL MEDYADAN CANLI YAYIN YAPTI

Diğer yandan bölgedeki otellerde kalan turistler de itfaiyenin çalışmalarını cep telefonları ile sosyal medyadan canlı yayın yaptı. Yangının çıkış nedeni incelemelerin ardından tespit edilecek.

DHA

Beyoğlu'ndaki oteller caddesinde yangın! Turistler canlı yayın yaptı ile ilgili etiketler Taksim Yangın oteller bölgesi metruk bina

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.