Beyoğlu'nda Türk bayrağını koparan yabancı uyruklu şahıs yakalandı

İstanbul Beyoğlu'ndaki Karaköy Yeraltı Çarşısı'nda yabancı uyruklu 2 kişi asılı Türk bayrağını kopardıkları gerekçesiyle gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan yabancı uyruklu şüphelilerden biri serbest bırakılırken diğeri adliyeye sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, sosyal medyada paylaşılan ve Karaköy Meydanı'nda bulunan Yeraltı Çarşısı'nda asılı Türk bayrağının koparılmasına ilişkin soruşturma başlattı.

3 KİŞİDEN 2'Sİ GÖZALTINA ALINDI

Görüntüleri inceleyen ekipler, kimliklerini belirledikleri yabancı uyruklu 3 kişiden ikisini gözaltına aldı. Diğer şüphelinin ise yurt dışına çıktığı tespit edildi.

Beyoğlu'nda Türk bayrağını koparan yabancı uyruklu şahıs yakalandı

Türk bayrağına yönelik herhangi bir olumsuz eyleminin olmadığı belirlenen bir şüpheli serbest bırakılırken, diğer zanlı E. K, ise emniyetteki işlemlerinin ardından "Devlet egemenliği alametlerini aşağılama" suçundan adliyeye sevk edildi.

Beyoğlu'nda Türk bayrağını koparan yabancı uyruklu şahıs yakalandı ile ilgili etiketler Türk bayrağı Beyoğlu Turist
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.