Beyoğlu'nda silahlı saldırı dehşeti! 3 kişi hayatını kaybetti

İstanbul Beyoğlu'nda silahlı saldırı dehşeti yaşandı. Dünür olan şahıslar, sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahlar çekildi. Saldırıda 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

Olay, Örnektepe Mahallesi'nde saat 13.45 sıralarında yaşandı. Edinilen detaylara göre; Kanarya sokakta saat 13.45 sıralarında dünür oldukları öğrenilen iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahlar çekildi.

GÖZALTINA ALINDI

Taraflardan henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi, silahla bacağından vuruldu. Yaralı kişi de bunun üzerine silahla karşı taraftan 3 kişiyi vurarak, öldürdü. Bölgeye sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Gözaltına alınan yaralı şüpheli hastaneye kaldırıldı.

Beyoğlu'nda silahlı saldırı dehşeti! 3 kişi hayatını kaybetti

Polis olayla ilgili çok yönlü inceleme başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri, dehşetin yaşandığı sokakta çalışma yaptı.

Olay yerinde bulunan 3 ceset incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

 

Beyoğlu'nda silahlı saldırı dehşeti! 3 kişi hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Beyoğlu silah İstanbul silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.