Beyoğlu'nda ilginç anlar! Yakalandı, öksürdü sonra da "Korona değilim" diye yalvardı

Beyoğlu'nda turistlerin pasaportlarını çaldığı öne sürülen İranlı şahıs polis ekiplerince yakalandı. Polis merkezine götürüleceği sırada öksürmeye başlayan adam, bu kez de "Vallahi korona değilim" diye yalvarmaya başladı.

Olay, Kabataş Tramvay Durağı'nda dün saat 18.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, turistlerin pasaportlarını çaldığı iddia edilen İran uyruklu bir kişi, ihbar üzerine Kabataş'ta polis tarafından yakalandı.

YAKALANINCA ÖKSÜRMEYE BAŞLADI

Şüpheli polis merkezine götürülmek üzere araca bindirilecekken bir anda öksürmeye başladı. Hırsızın koronavirüslü olabileceğinden şüphelenen polis, durumu sağlık görevlilerine bildirdi.Koronavirüse karşı özel giyimli sağlık çalışanları, polis tarafından tramvay durağındaki kullan-at satış noktasında muhafaza altına alınan hırsızın ateşini ölçtü.

Beyoğlu'nda ilginç anlar! Yakalandı, öksürdü sonra da "Korona değilim" diye yalvardı

'VALLAHİ KORONA DEĞİLİM'

Şüpheli, ateşinin düşük çıkmasına rağmen tedbir amaçlı olarak hastaneye götürülmek istendi. Hastaneye gitmek istemeyen şüpheli, ambulansa bindirilirken kendisine eşlik eden polislere bu kez 'Vallahi korona değilim' diyerek yalvardı.

Şüphelinin kontrol için bir süre tutulduğu kullan-at satış noktası bir görevli tarafından dezenfekte edildi.

Beyoğlu'nda ilginç anlar! Yakalandı, öksürdü sonra da "Korona değilim" diye yalvardı - Resim : 2

Beyoğlu'nda ilginç anlar! Yakalandı, öksürdü sonra da "Korona değilim" diye yalvardı ile ilgili etiketler İran Beyoğlu Turist Korona polis Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.