Beyoğlu'nda çocukları taciz eden şahıs linç edildi

Beyoğlu'nda küçük çocukları taciz ettiği öne sürülen yabancı uyruklu şüpheli, mahalleli tarafından linç edildi. Öldüresiye dövülen şüpheli olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi.

Tarlabaşı'nda yabancı uyruklu bir şahıs sabah saatlerinde iki küçük çocuğa tacizde bulundu. Olayın duyulması üzerine akşam saatlerinde toplanan mahalleli çocukları taciz ettiği iddia edilen kişinin oturduğu binanın önüne geldi. Binanın dış kapı camını taşla kıran mahalleli daha sonra içeri girerek, tacizle suçladıkları yabancı uyruklu kişiyi darp ederek dışarı çıkardı.

Beyoğlu'nda çocukları taciz eden şahıs linç edildi

SOPALARLA DÖVÜLDÜ

Dışarıda bekleyen öfkeli kalabalık adama tekme, tokat ve sopalarla vurarak linç etmek istedi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri olayı sonlandırdı. Başına ciddi darbeler alan ve yüzü kanlar içinde kalan kişi ambulansla, hastaneye kaldırıldı.

Beyoğlu'nda çocukları taciz eden şahıs linç edildi - Resim : 2

''ÇOCUĞU TUTUP, İÇERİ ÇEKMEK İSTEMİŞ''

Bir mahalle sakini "İçip içip buradaki çoluk çocuğu taciz ediyor. Çocuğu taciz ederken halk tarafından yakalandı. Dövdüler, linç etmek istediler, polis aldı götürdü. Herkes Tarlabaşı'nı kötü biliyor. Ben 1989'dan beri buradayım. Burada böyle bir kötülük görmedim. Herkesin çoluk çocuğu var. Bu kişi iki çocuğa saldırıyor, bir çocukta darbe var. Çocuğu tutup, içeriye çekmek istiyor. Halk buna izin vermiyor. Yakalayıp vuruyor. Taciz olayı sabah olmuş" diye konuştu.

Beyoğlu'nda çocukları taciz eden şahıs linç edildi - Resim : 3

Beyoğlu'nda çocukları taciz eden şahıs linç edildi - Resim : 4

Beyoğlu'nda çocukları taciz eden şahıs linç edildi ile ilgili etiketler Beyoğlu polis Taciz dayak tarlabaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.