Beyoğlu tacizcisi şikayete geldi tutuklandı

Beyoğlu, İstiklal Caddesi'nde genç bir kadını adım adım takip ederek taciz ettiği iddia edilen S.T. adlı kişi suç üstü yakalanmıştı. Daha sonra serbest bırakılan S.T. şikayetçi olmak için geldiği adliyede çıkartıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı...

İstiklal Caddesi'nde Ö.K. isimli kadını takip ettiği anlar kameralara yansıyan S.T. polis tarafından gözaltına alınmıştı. Hakkında taciz suçlamasında bulunulan S.T. karakoldaki işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.

Beyoğlu tacizcisi şikayete geldi tutuklandı

S.T. hakkında çıkan cinsel taciz haberleri üzerine işten çıkarıldığı ve linç edildiği iddiası ile bugün savcılığa şikayet dilekçesi vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

Beyoğlu tacizcisi şikayete geldi tutuklandı - Resim : 2

Adliyedeyken hakkında gözaltı kararı olduğu tespit edilen S.T. polisler tarafından bir kez daha gözaltına alındı.

Beyoğlu tacizcisi şikayete geldi tutuklandı - Resim : 3

Savcılık tarafından ifadesi alınan S.T. tutuklanması isteği ile nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği S.T.'yi "Cinsel saldırı" suçundan tutukladı.

Beyoğlu tacizcisi şikayete geldi tutuklandı - Resim : 4

S.T. SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

Şüpheli S.T'nin, şikayetçi olmayan genç kadının daha sonra "Koluma ve kalçama dokundu" şeklindeki ifadesi üzerine gözaltına alınarak tutuklandığı ortaya çıktı.

Beyoğlu tacizcisi şikayete geldi tutuklandı - Resim : 5

Suçlamayı reddeden şüpheli S.T. ise ifadesinde, kadının kendinde olmadığını, başkalarının kadını götürmek istediklerini bunun üzerine kadını korumak için yanında yürüdüğünü, kesinlikle dokunmadığını, görüntülerde de dokunmadığının görüldüğünü ileri sürdü...

Beyoğlu tacizcisi şikayete geldi tutuklandı ile ilgili etiketler Beyoğlu İstiklal Caddesi Taciz
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.