Beyoğlu Çikolatası nasıl yapılır? Tarifi ve malzemeleri...

Beyoğlu Çikolatası nasıl yapılır? Beyoğlu çikolatası tarifi nasıldır sorularının yanıtı haberimizde. Birbirinden lezzetli çikolataların yapıldığı MasterChef bölümde Beyoğlu Çikolatası tarifi izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Beyoğlu Çikolatası nasıl yapılır? Beyoğlu Çikolatası tarifi ve yapılışı MasterChef izleyicilerinin dikkatini çekmeyi başardı. Tv8 ekranlarının mücadeleci yarışması MasterChef Türkiye’nin son bölümü Hadımköy Çikolata Fabrikası’nda çekildi.

BEYOĞLU ÇİKOLATASI NASIL YAPILIR?

Beyoğlu Çikolatası yapılışı için; düz bir tepsiye (fırın tepsisi olabilir) yağlı kağıt koyuyoruz. Bitter ve sütlü çikolatayı benmari usulü eritiyoruz. Çikolatalarımız eridikten sonra fındık, fıstık, kuru üzüm vs. hangi malzemeyi istiyorsak benmari kabımızın içine atıp karıştırıyoruz. Bir süre sonra soğumaya başlayacaktır. Yağlı kağıdın üzerine küçük topaklar halinde koyup buzdolabında soğutuyoruz. Afiyet olsun.

BEYOĞLU ÇİKOLATASI MALZEMELERİ

Fndık
Fıstık
Kuru üzüm
Bitter çikolata
Sütlü çikolata

Beyoğlu Çikolatası nasıl yapılır? Tarifi ve malzemeleri... ile ilgili etiketler Beyoğlu beyoğlu çikolatası nasıl yapılır
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.