Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu bir cazibe merkezi daha kazanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin yürüttüğü “İstanbul genelinde cadde düzenleme işi” projesinde sona yaklaşıldı. Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Beyoğlu'nun önemli noktalarından biri olan Şişhane Meydanı'nın düzenlenmesinde sona gelindiğini duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmet Müdürlüğü, “İstanbul genelinde cadde düzenleme işi” ihalesi düzenlemişti. Kentin en önemli cadde ve meydanlarını kapsayan düzenleme işi, yer tesliminden itibaren 925 gün olarak belirlenmişti.

İhale şartnamesine göre düzenleme işi yapılması planlanmış 71 nokta var. Taksim Beyoğlu'ndaki Şişhane Meydanı bu önemli noktalar arasında.

"ŞİŞHANE MEYDANIMIZ BİTMEK ÜZERE"

Beyoğlu Belediyesi ve İstanbul Belediyeleri Başkanı Ahmet Misbah Demircan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Şişhane Meydanı'nın bitmek üzere olduğunu duyurdu.

Demircan'ın o paylaşımı:

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu bir cazibe merkezi daha kazanıyor.

"Beyoğlu bir cazibe merkezi daha kazanıyor. Şişhane meydanımız bitmek üzere."

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu bir cazibe merkezi daha kazanıyor. - Resim : 2

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu bir cazibe merkezi daha kazanıyor. - Resim : 3

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu bir cazibe merkezi daha kazanıyor. - Resim : 4

 

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu bir cazibe merkezi daha kazanıyor. ile ilgili etiketler Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu şişhane meydan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.