Binlerce çocuğa ücretsiz bayram giysisi

Gelen son dakika haberine göre; Beyoğlu Belediyesi Sosyal Market tarafından ilçedeki 5-15 yaş arası 4 bin 200 çocuğun bayramlık giysisinin ücretsiz karşılanacağı duyuruldu.

Beyoğlu Belediyesi öncülüğünde kurulan Sosyal Market'in yoksul ailelerin umudu olmaya devam ettiği belirtildi.

SOSYAL MARKET'TEN TEMİN EDİLECEK

İlçede yaşayan bin 800 aileden 5-15 yaş arası 4 bin 200 çocuğun bayramlık giysisi Sosyal Market tarafından karşılanacak.

İhtiyaç sahibi aileler arefe gününe kadar sosyal markete giderek çocuklarının bayramlık giysilerini ücretsiz olarak alabilecekler.

BAŞKAN YILDIZ'DAN PAYLAŞIM

Öte yandan söz konusu uygulama için sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, ''Evlatlarımızın bayram sevincine ortak oluyoruz!

Beyoğlu’nda oturan ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına bayramlık kıyafet dağıtımı gerçekleştirdik.

Aileleriyle birlikte 4000 çocuğumuz kıyafetleri teslim aldı. Şimdiden hepsine iyi bayramlar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Binlerce çocuğa ücretsiz bayram giysisi

Binlerce çocuğa ücretsiz bayram giysisi ile ilgili etiketler bayram Kurban Bayramı beyoğlu belediyesi sosyal market ücretsiz giyim giysi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.