''İBB İstiklal'e yine yıkmaya geldi!''

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, Beyoğlu ilçesinde yer alan İstiklal Caddesi'nde satış yapan bir simitçinin tezgahını kaldırarak ceza yazdı. Söz konusu olaya sosyal medya hesabından tepki gösteren Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, ''İBB İstiklal’e yine yıkmaya geldi!'' ifadelerini kullandı.

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bazı simit tezgahları İBB zabıta ekipleri tarafından kaldırıldı.

Zabıta ekiplerine tepki gösteren bir simit tezgahı sahibi, bu zamana kadar Beyoğlu Belediyesi'ne bağlı olduklarını ve yıllardır aynı noktada iş yaptıklarını vurgulayıp, kesilen cezanın ve tezgah kaldırma işleminin yanlış olduğunu vurguladı.

Yetkililere gerekli bildirimleri yaptığını belirten esnaf, ''İnsanların 4 tane simidine göz diktiniz, adam 100 simit satıyor, 180 TL ceza yazıldı. Yazık günah değil mi bu çocuğa'' diyerek sitem etti.

Bu sözlere aldırmayan ekipler cezai işlemleri uyguladı.

'İBB İSTİKLAL’E YİNE YIKMAYA GELDİ!''

Söz konusu görüntülere sosyal medya hesabından tepki gösteren Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, ''İBB İstiklal’e yine yıkmaya geldi!'' ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım;

''Görevi aldıktan sonra İstiklal Caddesi için sadece LAF ürettiniz. İlk gelişinizde maske standımızı yıktınız, şimdi de yıllardır caddede olan simitçileri zorla kaldırıyorsunuz.

Emeğe ve ekmeğe saygınız bu kadar mı?''

''İBB İstiklal'e yine yıkmaya geldi!''

''İBB İstiklal'e yine yıkmaya geldi!'' ile ilgili etiketler İBB Haydar Ali Yıldız İstiklal Caddesi simit tezgah

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.