Beynini sigortalatmak isteyen Yılmaz Morgül'e sert sözler! / VİDEO

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde beynini sigortalatmak istediğini açıklayan Yılmaz Morgül'e canlı yayında sert sözler söyledi!

'Uyan Türkiyem' programı sunucusu Tahir Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde beynini sigortalatmak istediğini açıklayan Yılmaz Morgül'ü canlı yayında tiye aldı.

Yaptığı her açıklamayla magazin gündeminde olay olan Yılmaz Morgül, geçtiğimiz hafta yaptığı bir açıklamayla da dikkatleri üzerine çekti. Beynini sigortalatmak istediğini açıklayan ünlü sanatçı, bu açıklamasıyla da Beyaz TV sunucusunun diline dolandı.

"EN ÇOK KULLANDIĞI YERİNİ SİGORTALATSIN"

Beyaz TV'de "Uyan Türkiyem" programını sunan Sarıkaya, bu haftasonu yaptığı canlı yayında Morgül'ün açıklamalarına değinerek, "Beynini sigortalatacağına, en çok kullandığı yerini sigortalatsın" dedi.

İşte, Sarıkaya'nın o açıklamaları:

Beynini sigortalatmak isteyen Yılmaz Morgül'e sert sözler! / VİDEO ile ilgili etiketler yılmaz morgün beyin tahir sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.