'Beynimdeki çipi çıkart' diyerek doktoru darp etmişti, tutuklandı

Elazığ’da bulunan özel bir hastaneye gelerek, tedavi için odaya giren Serhan D. adlı kişi, Uzm. Dr. Oktay Kapan'a daha önceden geldiğinde beyninin içinde bir çipin olduğunu ve onun çıkartılmasını istediğini söyledi. Beyninde herhangi bir şeyin olmadığını kabul etmeyen hasta, doktoru silahla tehdit edip saldırdı. Saldırgan hasta tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dün Elazığ'da bulunan özel Mediline Hastanesi'nde, nöroloji uzmanı Dr. Oktay Kapan'ın daha önce hastası olduğu öğrenilen Serhan D., yeniden tedavi amaçlı hastaneye geldi.

Tedavi için odaya giren Serhan D., Uzm. Dr. Kapan'a daha önceden geldiğinde beyninin içinde bir çipin olduğunu ve onun çıkartılmasını istediğini belirtti.

Beyninde herhangi bir şeyin olmadığını kabul etmeyen ve beyninde çip olduğunu ısrarla vurgulayan Serhan D., Uzm. Dr. Kapan'ı tehdit ederek, "Eğer beynimdeki çipi çıkartmazsanız belimdeki silahta bulunan mermileri ağzına boşatırım" deyip hocayı tehdit etti.

Tehdidin ardından hocayla kavgaya tutuşan şahıs, güvenlikçiler tarafından etkisiz hale getirildi. Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye gelen ekipler, doktora saldıran vatandaşı yakalayarak karakola götürdü. Karakoldaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

'Beynimdeki çipi çıkart' diyerek doktoru darp etmişti, tutuklandı ile ilgili etiketler Elazığ doktora darp Serhan D. Oktay Kapan tutuklama beynimdeki çipi çıkar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.