Beylikdüzü'nde hareketli anlar: İş yeri kurşun yağmuruna tutuldu! O anlar kamerada...

Beylikdüzü'nde motosikletli iki saldırgan, sokaktan geçtikleri sırada silahla bir iş yerini kurşun yağmuruna tuttu. Saldırganlar olay yerinden hızla kaçarken o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi Gelincik Sokak’ta meydana geldi.

Edinilen bilgiye henüz kimlikleri belirlenemeyen motosikletli 2 saldırgan, sokaktan geçtikleri sırada bilinmeyen bir nedenle iş yerine silahla ateş etti. Saldırıda iş yerinin camı, isabet eden mermilerden dolayı hasar görürken, olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı.

MERMİLER İŞ YERİ CAMINA İSABET ETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis, çevrede emniyet şeridi çekerek güvenlik önlemi aldı. Vatandaşları olay yerinden uzaklaştıran ekipler, yaptıkları incelemelerde iş yerinin camına 2 adet merminin isabet ettiğini tespit etti.

Mermi kovanlarını ve çevredeki bazı delilleri toplayan polis, inceleme yapmak üzere Emniyet’e geçti. Polis, saldırıyı gerçekleştiren motosikletli 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Beylikdüzü'nde hareketli anlar: İş yeri kurşun yağmuruna tutuldu! O anlar kamerada...

SANİYE SANİYE KAMERADA

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi’nde bir iş yerine gerçekleştirilen silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, sokaktan geçen motosikletli 2 saldırganın bir iş yerine silahla ateş ettiği, saldırganların hız kesmeden ara sokaklara girerek izlerini kaybettirdikleri ve dükkanda bulunan bazı vatandaşların dışarı çıktığı görülüyor.

Beylikdüzü'nde hareketli anlar: İş yeri kurşun yağmuruna tutuldu! O anlar kamerada... ile ilgili etiketler Beylikdüzü silah iş yeri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.