Beylikdüzü'nde ambalaj fabrikasında yangın çıktı!

Beylikdüzü'nde bulunan plastik ambalaj üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürülürken, dumandan etkilenen çok sayıda işçiye ambulanslarda müdahale edildi.

Yangın saat 07.30 sıralarında Beylikdüzü Mermerciler Sanayi Sitesi 2.Cadde üzerine bulunan bir plastik ambalaj üretimi yapan fabrikada meydana geldi.

4 katlı fabrikanın bodrum katında bulunan kimyasal maddelerinde bulunduğu depo bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Beylikdüzü'nde ambalaj fabrikasında yangın çıktı!

Dumanların diğer katlarda yayılmasıyla büyük korku yaşayan işçiler binayı tahliye etti. Bu sırada çok sayıda işçi dumandan etkilendi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Dumandan etkilenen işçiler kontrol amaçlı ambulanslara alınırken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Beylikdüzü'nde ambalaj fabrikasında yangın çıktı! - Resim : 2

Binayı terk eden işçiler yangının nasıl çıktığını bilmediklerini herhangi bir yaralının da olmadığını söyledi.

Beylikdüzü'nde ambalaj fabrikasında yangın çıktı! ile ilgili etiketler Beylikdüzü itfaiye yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.