'Beykoz'da sular çekildi' haberinin yalan olduğu ortaya çıktı: İBB, altyapı hazırlığı yapıyor!

İstanbul Beykoz'da bulunan Anadolu Kavağı sahilinde deniz suyunun çekilerek kayalıkların ortaya çıktığı haberinin tamamen asılsın olduğu ortaya çıktı. Mevsimsel 'gel git' kaynaklı çekilme yaşandığı iddialarının gerçeği yansıtmadığı ve CHP'li İBB'nin bir seneye yakındır bu bölgede bir çalışma yaptığı, İSPARK ve sosyal tesis açmayı planladığı ortaya çıktı.

Beykoz’da Anadolu Kavağı sahilinde deniz suyunun çekilerek kayalıkların ortaya çıktığını bu durumu gören vatandaşların tedirgin olduğu belirtilmitşi. 

'SULAR ÇEKİLDİ' HABERİ TAMAMEN ASILSIZ

SuperHaber'in elde ettiği bilgilere göre çekilme haberleri tamamen asılsız. 

 

BEYKOZ SAHİLDE BİTMEYEN ÇALIŞMA

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaklaşık bir senedir Beykoz sahilinde bir şeyler yapmaya çalıştığı ancak bir türlü bitiremediği ortaya çıktı. 

CAZİBE MERKEZİ YAPMAYA UĞRAŞIYORLAR

İSPARK ve sosyal tesis yapmayı planlayan belediye, ilgili bölgeyi cazibe merkezi haline getirmek için altyapı hazırlığı yapıyor. 

'Beykoz'da sular çekildi' haberinin yalan olduğu ortaya çıktı: İBB, altyapı hazırlığı yapıyor!

 

'Beykoz'da sular çekildi' haberinin yalan olduğu ortaya çıktı: İBB, altyapı hazırlığı yapıyor! ile ilgili etiketler Beykoz İBB altyapı CHP sahil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.