Beykoz'da orman yangını çıktı: Çok sayıda ekip sevk edildi, yangın kontrol altına alındı

Beykoz Çavuşbaşı’nda ormanlık alanda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangına havadan da helikopterle müdahale ediliyor. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken söndürme çalışmaları sürüyor.

İstanbul Beykoz'da çıkan orman yangını sonrası çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yerleşim alanına yakın noktada çıkan yangını söndürmek için çalışmalar sürüyor.

Beykoz'da orman yangını çıktı: Çok sayıda ekip sevk edildi, yangın kontrol altına alındı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangına havadan helikopterle de müdahale edildi. Ormanda çıkan yangın ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alındı. İtfaiyenin söndürme çalışmaları devam ediyor.

Beykoz'da orman yangını çıktı: Çok sayıda ekip sevk edildi, yangın kontrol altına alındı - Resim : 2

Beykoz'da orman yangını çıktı: Çok sayıda ekip sevk edildi, yangın kontrol altına alındı ile ilgili etiketler Beykoz Orman Yangını müdahale helşkopter
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.