Beykoz Belediyesi'ne başlatılan provokasyona CHP'li belediyeden destek geldi!

Bazı 'hayvansever' gruplar tarafından hedef haline getirilmeye çalışılan Beykoz Belediyesi, sosyal medya hesabından CHP'li Küçükçekmece Belediyesi'ne tepki gösterdi.  Küçükçekmece Belediyesi, provokasyon yapmak isteyen bir grup vatandaşı araçlarla taşıyarak Beykoz Belediyesi'ne getirdi.

Bazı hayvanseverlr tarafından manüpülasyonların hedefi haline getirilen Beykoz Belediyesi, sosyal medyada yaptığı yeni açıklamayla CHP'li Küçükçekmece Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Beykoz Belediyesi, şu ifadelerde bulundu:

"İstanbul’un bir ucundan Rehabilitasyon Merkezi’mize gösterici taşımacılığı yapan koca yürekli Küçükçekmece Belediyesi’ne teşekkür ederiz. Sayenizde göstericiler hizmet nedir yerinde görmüş oldular. Bir dahaki sefere öğrenmeleri için yöneticilerinizi de bekleriz. 

Beykoz Belediyesi'ne başlatılan provokasyona CHP'li belediyeden destek geldi!

Bu vesileyle sosyal medyanın yakıştırdığı “mama lobisi” tabirinin ne kadar doğru olduğunu ve bu örgütlenmenin nerelere uzandığını bizzat gösterdiğiniz için ayrıca teşekkür ederiz. Belediyelerin yetkileri arasında olmamasına rağmen halkı galeyana getirmeye yönelik toplumsal olaylarda yancılık yapmanızı ise vatandaşlarımızın takdirine bırakıyoruz."


"CHP DESTEKLİ MAMA LOBİSİ"

Hilal Kaplan ise Beykoz Belediyesi'nin dik duruşuna "Beykoz Belediyesi, CHP destekli mama lobisine karşı direniyor" ifadesiyle destek verdi. 

 


ALGI OPERASYONU BAŞLATILMIŞTI

Daha önce trafik kazası ve hastalık nedeniyle ölen köpeklerin mevzuat gereği toplanan fotoğrafları, belediyede çalışan bir veteriner hekim tarafından Paw Guards adlı gruba servis edilmişti. O fotoğraflar üzerinden Beykoz'daki barınakta 'hayvan katliamı yapıldığı' yalanı üzerinden algı operasyonu başlatılmıştı.

Beykoz Belediyesi ise iddiaları yalanlamış ve dezenformasyona karşı hukuki süreç başlattığını duyurmuştu. Beykoz Belediyesi, yalanlarla saldıran gruplara sert tepki göstermişti. 

Beykoz Belediyesi'ne başlatılan provokasyona CHP'li belediyeden destek geldi! ile ilgili etiketler Beykoz Küçükçekmece
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.