Beyin tümörü ameliyatı olan Hülya Duyar'dan duygulandıran sözler: 'Daha ne yaşayabilirim ki derken...'

Reklam çekimleri sırasında fenalaşıp baygınlık geçiren 51 yaşınaki oyuncu Hülya Duyar'ın beyninde tümör tespit edilmiş ve apar topar ameliyata alınmıştı. En son Doğduğun Ev Kaderin’dir dizisinde rol alan ünlü oyuncu günler sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini duygulandırdı.

Yaklaşık bir ay önce ünlü komedyen Cem Yılmaz ile birlikte reklam filmi çekerken fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede beyninde büyük bir tümör tespit edilen oyuncu Hülya Duyar 8 saatlik beyin ameliyatı geçirmiş, operasyonun ardından bir gün yoğun bakımda kalmıştı. Ünlü oyuncu zor günleri geride bıraktı ve sevenlerine teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından duygularını ifade eden ünlü oyuncu şu mesajı paylaştı;

“Daha ne yaşayabilirim ki derken hayat muzipliğini yapıp yine şaşırtıyor ve bir şeyler kanıtlıyor bize...

Bundan tam 1 ay önce beynimde kocaman bir tümör olduğunu öğrendim. Fakat ne kadar çok kişinin seferber olduğunu görmek, bir konuda hayatın beni haklı çıkardığını deneyimlemek hediye gibiydi.

Doğurmadığım. Ne çok çocuğum var, ne büyük bir ailem var!

Her zamanki gibi sevmek, aile olmak, bir olmak… Çok şanslıyım ki benim ailem tümörümden daha kocaman. İyi ki varsınız. Hayatın sürprizlerini her daim beraber karşıladık. Sizi seviyorum ve çok teşekkür ediyorum.”

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hülya Duyar (@hulyaduyar)'in paylaştığı bir gönderi


 

 

 

Beyin tümörü ameliyatı olan Hülya Duyar'dan duygulandıran sözler: 'Daha ne yaşayabilirim ki derken...' ile ilgili etiketler Ameliyat Sosyal Medya Hülya Duyar beyin tümörü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.