Beyin kanaması geçirip ameliyata alınan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili sevindiren gelişme

Kaldırıldığı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde ameliyat olan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'ın yoğun bakımdaki tedavisinin iyiye gittiği, bilincinin açık olduğu bildirildi. Sağlık durumu merak edilen İnanır'ın ayrıca yemek yemeye ve konuşmaya başladığı da öğrenildi.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 20 Kasım'da aniden rahatsızlanan Kadir İnanır, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmış, beyin damarına pıhtı attığı teşhisi konulan İnanır, bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra nöroloji servisinde özel bir odaya alınmıştı.

 

PAZAR AKŞAMI BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Serviste takibi süren İnanır, pazar günü akşam saatlerinde aniden beyin kanaması geçirdi. Acil ameliyata alınan İnanır, başarılı geçen operasyonun ardından yoğun bakıma alındı.

Beyin kanaması geçirip ameliyata alınan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili sevindiren gelişme

TEDBİR AMAÇLI YOĞUN BAKIMDA TEDAVİSİNE DEVAM EDİLİYOR

Dün uyandırılan İnanır'ın solunum cihazından ayrıldığı, bilincinin açık olduğu yine de her türlü gelişmeye karşın yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi.


ÖZEL ODAYA ÇIKABİLİR

Bu sabahtan itibaren yemek yediği ve konuşmaya da başladığı belirtilen İnanır'ın vücudunu hareket ettirdiği, yoğun bakımdaki durumuna göre tekrar özel odaya alınabileceği belirtildi.

 

HAYRANLARI HASTANEYE GELDİ


İnanır'ın sağlık durumunu merak edip, hastaneye gelen hayranları ise bir an önce sağlığına kavuşup, hastaneden taburcu olmasını bekliyor.

 

 

Beyin kanaması geçirip ameliyata alınan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili sevindiren gelişme ile ilgili etiketler Kadir İnanır beyin kanaması Ameliyat yoğun bakım Pamukkale Üniversitesi Hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.