Beyin hasarı olduğunu açıklayan Demi Lovato’nun hastalığı ne?

Ünlü şarkıcı Demi Lovato uzun zaman sonra yaşadıklarını açıkladı. Eski sevgilisi Joe Jonas ile ayrıldıktan zor günler yaşadığı bilinen Demi Lovato yaşadığı sağlıksal sorunları anlattı. Demi Lovato’nun hastalığı ne sizler için araştırdık.

Demi Lovato’nun hastalığı ne merak ediliyor. Başarılı şarkıcı Demi Lovato yaptığı müziklerle adını duyurmayı başarmıştı. Aynı filmde yer aldığı sevgilisi Joe Jonas ile ayrıldıktan sonra beslenme ve psikolojik sorun yaşadığı bilinmekteydi. Şarkıcı Demi Lovato yaptığı açıklamada yaşadığı diğer sağlık sorunlarını anlattı.

Demi Lovato’nun hastalığı ne vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı.

Beyin hasarı olduğunu açıklayan Demi Lovato’nun hastalığı ne?

Demi Lovato’nun hastalığı ne?

28 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Demi Lovato'nun hayatını konu alan 'Demi Lovato: Dancing With The Devil' adlı belgeselin ilk fragmanı Youtube kanalında yayınlanmasının ardından olay oldu.

Demi Lovato, 2018 yılında aşırı doz uyuşturucu kullandığı için hastaneye kaldırılmasıyla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Demi Lovato, aşırı doz uyuşturucu alması yüzünden üç kez felç ve kalp krizi geçirdiğini söyledi. Yönetmenliğini Michael Ratner'ın üstlendiği belgeselde Demi Lovato, kötü alışkanlığının bedelini nasıl ödediğini de sevenlerine anlattı. Demi Lovato " Beyin hasarı yaşadım. Bunun etkileri hala devam ediyor. Araba kullanmıyorum, çünkü görüşümle ilgili karanlık noktalar var" açıklamasını yaptı.

Ünlü şarkıcı Demi Lovato "Dokuz tane hayat yaşadım, tıpkı kedim gibi. Biliyor musunuz, şu anda dokuzunca hayatımdayım. Sevdiğim işleri yapmaya geri dönmeye, yani müziğe dönmeye hazırım" diyerek gelecekle ilgili planlarını paylaştı.

“Dancing With The Devil” belgeselinin 23 Mart'ta Youtube'da sevenleri ile buluşması bekleniyor.

Beyin hasarı olduğunu açıklayan Demi Lovato’nun hastalığı ne? ile ilgili etiketler Demi Lovato hastalığı ne ne oldu? sağlık durumu kilosu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.