Beyin cerrahının ölümünde şoke eden ayrıntı

Ataşehir’de bir devlet hastanesinde beyin cerrahı olarak çalışan Doktor Dilber Ayçiçek Çeçen, 8. kattaki dairenin balkonundan düştü. Talihsiz kadının fazla kilolarından şikayetçi olduğu ve depresyona girdiği öne sürüldü.

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre; Operatör Doktor Dilber Ayçiçek Çeçen, Ataşehir Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarında 12 katlı bir binanın 8. katındaki dairede kendisi gibi doktor olan eşiyle birlikte yaşıyordu. Dün sabah saat 06.00 sıralarında evin balkonun düştü.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan Çeçen’e doktor olan eşi ve komşuları müdahale etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Çeçen kurtarılamadı. Polis, eşi, yakınları ve komşuları ile görüştü. İddialara göre, Çeçen fazla kilolarından şikayetçiydi.

BUNALIMDAYDI

Bir süre zayıflama ilacı kullanmış ancak bu işe yaramamıştı. Bu nedenle psikolojisi bir süredir bozuktu ve ilaç kullanmaya başlamıştı. Polise göre zayıflayamama nedeniyle girdiği bunalımdan çıkamayan Çeçen, balkonda atladı.

Beyin cerrahının ölümünde şoke eden ayrıntı ile ilgili etiketler İstanbul Ataşehir doktor beyin cerrahı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.