Beyazıt'ı kana bulayan çatışmanın arkasından 'tükürük kavgası' çıktı: 10 aylık kin alevlendi

İstanbul Beyazıt'ta 1'i polis 7 kişinin yaralandığı çatışmanın nedeniyle ilgili dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı. Çatışmaya uzanan husumetin 10 ay öncesine dayandığı öğrenildi. Çatışmaya karışan tarafların 'tükürük kavgası' nedeniyle birbirlerine husumet beslediği gelen haberler arasında yer alıyor.

İstanbul Beyazıt'ta, tarihi Kapalıçarşı'nın hemen yanıbaşındaki caddede işyerleri bulunan ve 10 ay önce yaşanan bir "tükürük" kavgası nedeniyle birbirlerine husumet besleyen iki esnaf grubu çatıştı. 1'i polis, 7 kişi yaralandı. Polis, 27 şüpheliyi gözaltına aldı. Çatışmaya uzanan husumet, iddiaya göre 10 ay önce başladı.

Beyazıt'ı kana bulayan çatışmanın arkasından 'tükürük kavgası' çıktı: 10 aylık kin alevlendi

Polat Ö. ve Ayhan Ö. ile Mahmut K. ve Remzi K. arasında tezgâh önüne tükürme nedeniyle tartışma çıktı, biri ağır iki kişi silahla vurularak yaralandı. 10 aylık kin, dün tekrar alevlendi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Gruplar arasında dün sabah saat 10.00 sıralarında tartışma çıktı. Silahlar çekildi, kurşunlar havada uçuştu. Olaya müdahale eden 17 yıllık polis memuru Gökhan K. ile 5 şüpheli ve bir vatandaş yaralandı.

Beyazıt'ı kana bulayan çatışmanın arkasından 'tükürük kavgası' çıktı: 10 aylık kin alevlendi - Resim : 2

Olay sırasında bir kişinin, polisin belinden silahı alıp ateş açtığı öğrenildi. Özel Harekât polisleri, çatışmanın ardından çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Polis ekipleri olayla ilgili 27 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerinde 2 tabanca ele geçirildi. Polis memuru Gökhan K.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

 

 

 

 

Beyazıt'ı kana bulayan çatışmanın arkasından 'tükürük kavgası' çıktı: 10 aylık kin alevlendi ile ilgili etiketler Beyazıt Çatışma husumet tükürük kavgası
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.