Beyazıt Öztürk normalleşme için halka yol gösterdi: Bilime ve aşıya güvenin

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, resmi Twitter hesabından paylaştığı bir video ile sevilen sanatçı Beyazıt Öztürk'ün halka normalleşmeye giden yolu göstermesine aracı oldu.

Dünyanın çoğu ülkesi aşı bulmak için adeta kıvranırken, Türk vatandaşlarının elinde dünyanın en gelişmiş aşılarından seçenekler bulunuyor ve herkese yetecek kadar da mevcut.

Covid-19, artık grip gibi gezegenimizi her yıl dolaşacak kalıcı hastalıklardan biri fakat çok daha ölümcülü. SARS ailesinden olan Covid-19, birçok başka şeyin yanısıra solunum yetmezliğine sebep oluyor ve hastalananlar boğularak ölme ihtimali taşıyor.  

Tüm bu gerçeklerin ışığında hala aşı olmayan 20 milyonun üzerinde Türk vatandaşı var. Gezegenin normale dönmesi için ise tek seçenek, aşı...

BEYAZIT ÖZTÜRK, HALKA YOL GÖSTERDİ: AŞIYI İŞARET ETTİ

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, resmi Twitter hesabından paylaştığı bir video ile sevilen sanatçı Beyazıt Öztürk'ün halka normalleşmeye giden yolu göstermesine aracı oldu.

Videoda Beyazıt Öztürk şöyle dedi:

'Hiçbirimizin yapısı birbirimizden ayrı kalmaya, hayatı kısıtlamalarla yaşamaya uygun değil. Bugünleri bir daha yaşamamak için aslında yapmamız gereken şey çok basit. Normalleşmek için bilime ve aşıya güvenin.'

Beyazıt Öztürk normalleşme için halka yol gösterdi: Bilime ve aşıya güvenin ile ilgili etiketler Beyaz Beyazıt Öztürk Korona aşı kovid covid-19 SARS

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.