Beyaz'dan Onur Büyüktopçu'ya büyük sürpriz! /VİDEO

Geçtiğimiz gece, Beyaz Show'a konuk olan Yemekteyiz programının sevilen sunucusu Onur Büyüktopçu'ya öyle bir sürpriz yapıldı ki, ünlü sunucu büyük şok yaşadı. Büyüktopçu'nun yıllar önce Kanal 7'de yayınlanan bir dizide oynadığı kabadayı rolü herkesi şaşırttı.

Kanal D ekranlarında Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show'un 16 Mart Cuma akşamı yayınlanan yeni bölümünde kahkaha tufanı esti! Canlı yayınlanan Beyaz Show'a bu hafta Yemekteyiz'in sunucusu Onur Büyüktopçu, Düğüm Salonu filmiyle gündemde olan Şahin Irmak, güzel sunucu Saba Tümer ve arabesk müziğin sevilen sesi Serkan Kaya konuk oldu.

"BU BEN OLAMAM..."

Kiralık Aşk dizisiyle üne kavuştuktan sonra yeni sezonda Yemekteyiz ile fenomen haline gelen Onur Büyüktopçu'nun yıllar önce Kanal 7'de yayınlanan bir dizide kabadayı rolü oynadığı çıktı. Beyaz'ın hazırladığı sürpriz videoyu izleyen ünlü oyuncu utancından ne yapacağını bilemedi. O halini kahkahalarla izleyen Onur Büyüktopçu, 'Bu ben olamam. Benden kötü adam olmaz diye düşündüler. Sert görüneyim diye ayakkabı boyasıyla yüzüme sakal yaptım' dedi.

Beyaz'dan Onur Büyüktopçu'ya büyük sürpriz! /VİDEO ile ilgili etiketler Onur Büyüktopçu Kanal 7 eski hali Beyaz Show
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.