Beyaz TV'nin futbol yorumcusu Rasim Ozan: Ben devreye girseydim CHP Ankara ve İstanbul seçimlerini kazanamazdı

Beyaz TV’deki beyaz futbol programında yeni MHK Başkanı ve Fenerbahçe’nin farklı galibiyeti konuşularken Rasim Ozan konuyu alakasız bir yer getirdi. Rasim Ozan “Ben devreye girseydim Ak Parti İstanbul ve Ankara seçimlerini kaybetmezdi.” Dedi.

Canlı yayındaki skandal sözleriyle sık sık gündeme gelen Rasim Ozan Kütahyalı bu sefer çok fena uçtu. Kütahyalı, Beyaz TV canlı yayınında "Devreye girseydim İstanbul ve Ankara'yı CHP alamazdı" dedi. Sosyal medyada "ROK ufak at da civcivler de yesin" yorumları yapıldı...

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'deki Beyaz Futbol programında bu kez skandal sözleri ve küfürleriyle değil ama siyaset üzerine yaptığı çakışla yine gündeme geldi. ROK, "İsteseydim İstanbul ve Ankara’yı CHP alamazdı" iddiasında bulununca herkesin ağzı açık kaldı.

Rasim Ozan Kütahyalı, yayında, “Ben inanmadığım şeyi yapsaydım, inanmadığım şekilde devreye girseydim, İstanbul ve Ankara’yı CHP alamazdı. Bunu da herkes bilir. İstanbul ve Ankara'da iktidar değişmezdi.” diye konuştu.

 

Beyaz TV'nin futbol yorumcusu Rasim Ozan: Ben devreye girseydim CHP Ankara ve İstanbul seçimlerini kazanamazdı ile ilgili etiketler Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.