Beyaz TV'de 'edepsiz futbol'

Boşnaklar hakkında skandal sözlere imza atan Rasim Ozan Kütahyalı'yı ekranlarına çıkarmaya devam eden Beyaz TV'de bu kez küfürler havada uçuştu. Spor yorumcusu Abdülkerim Durmaz'ın canlı yayında "Doğduğu günün a... k... ben gidiyorum" ifadelerini kullandığı duyuldu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan futbol programlarından birinde yine bir skandal yaşandı. Derin Futbol isimli programa yorumcu Abdülkerim Durmaz'ın ettiği küfür damga vurdu.

Daha önce Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnaklarla ilgili iğrenç sözleri ile büyük tepki çeken kanalda dün akşam da sunucu Onur Yıldız'ın konuştuğu sırada Abdülkerim Durmaz'ın "Doğduğu günün a... k... ben gidiyorum" ifadelerini kullandığı duyuldu.

Görüntüler kısa sürede sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

KÜTAHYALI'NIN GERİ DÖNMESİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Rasim Ozan Kütahyalı'nın ekranlara dönüşü nedeniyle Beyaz TV'ye tepki göstermişti. Türkoğlu, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda "Mahkemece suçlu bulunan bu şeref yoksunu Rasim Ozan Kütahyalı'yı tekrar programa çıkararak hata yapan Beyaz TV'nin bu yanlıştan acilen dönmesini diliyorum" ifadesini kullanmıştı.

"ALİYA İZZETBEGOVİÇ'İN KEMİKLERİNİ SIZLATMAYIN" 

Öte yandan dün sosyal medya hesabından Bosna Hersek'in eski Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'i anan Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek, Boşnakların tepkisiyle karşılaştı.

Oğlunun kanalı olan Beyaz TV'de Rasim Ozan Kütahyalı'yı çıkarmaya devam eden Gökçek'e "Aliya İzzetbegoviç'in kemiklerini sızlatmayın" denildi.

Beyaz TV'de 'edepsiz futbol' - Resim : 2

Beyaz TV'de 'edepsiz futbol' ile ilgili etiketler Beyaz TV Rasim Ozan Kütahyalı küfür video abdulkerim durmaz derin futbol

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.