Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya İtalya'da gözaltına alındı

Uyan Türkiyem programının sunucusu Tahir Sarıkaya, 2 arkadaşıyla gittiği İtalya'da gözaltına alındı. Covid-19 salgını kapsamında alınan tedbirler nedeniyle İtalya'ya turist seyahatinin yasak olduğu belirtilen Sarıkaya ve arkadaşları sınır dışı edildi.

Beyaz TV'de Uyan Türkiyem programını sunan Tahir Sarıkaya, 2 arkadaşıyla birlikte İtalya'ya gitti. İstanbul'dan saat 9.20 uçağı ile İtalya'nın başkenti Roma'ya geçen Sarıkaya, pasaport kontrolü sırasında İtalyan polisi tarafından gözaltına alındı.

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya İtalya'da gözaltına alındı

İtalyan polisi Sunucu Tahir Sarıkaya'ya, COVID-19 önlemleri kapsamında Türkiye'den İtalya'ya turistik seyahatin yasak olduğunu bildirdi ve bu yasağı ihlal ettiği söylendi. 20 dakika kadar gözaltında tutulan ve ifadeleri alınan Sarıkaya ve arkadaşları için sınır dışı işlemleri başlatıldı.

Sarıkaya ve iki arkadaşı Türkiye saati ile 20.45'te Roma'dan İstanbul'a hareket eden uçakla Türkiye'ye dönecek.

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya İtalya'da gözaltına alındı ile ilgili etiketler İtalya Gözaltı Beyaz TV tahir sarıkaya sınır dışı Covid-19 tedbiri uyan türkiyem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.