Beyaz TV sunucusu dayak görüntüleri!

Beyaz TV ekranlarında Tahir Sarıkaya tarafından sunulan 'Uyan Türkiyem' programının bu haftaki konuğu yeşilçam oyuncularından İhsan Gedik'ti. Yeşilçam oyuncusu Gedik'in sunucu Sarıkaya'ya vurduğu görüntüler merakla araştırılıyor. İşte, Beyaz TV dayak görüntüler! Tüm detaylarıyla haberimizde...

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu 'Uyan Türkiyem' programına bu hafta Yeşilçam oyuncusu İhsan Gedik konuk oldu. Beyaz TV sunucusu Sarıkaya, programına davet ettiği yeşilçam oyuncusu Gedik'ten dayak yedi. Haberin yayılmasından sonra vatandaşlar, Gedik'in Sarıkaya'yı dövtüğü canlı yayın görüntülerine araştırmaya başladı. İşte, Beyaz TV dayak görüntüler! Tüm detaylarıyla haberimizde...

Beyaz TV sunucusu dayak görüntüleri!

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına bu hafta Yeşilçam oyuncusu İhsan Gedik konuk oldu.

Sarıkaya'nın 'İyi dayak yiyor muydun?' sorusuna Gedik, 'Güzel dayak atarım güzel de yumruk atarım; sana da bir tane atabilirim' yanıtını verdi.

'Atamazsın' diyen Sarıkaya'ya Gedik, 'Gel karşıma göstereyim' karşılığını verdi.

Bunun üzerine ünlü sunucu, 76 yaşındaki usta oyuncuya canlı yayında kendini dövdürdü.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER!

 

İHSAN GEDİK KİMDİR?

Sinemamızın genelde kavga sahnelerinde olan abimiz 1942 yılında Samsun’da bir çiftçi ailesinin çocuğu olarak dünyaya geldi. İlkokul hayatında yazlık ve kışlık sinemalarda çalışırdı. İlkokula giderken içinde bir sinema aşkı başladı. Okula gidiyorum diye evden çıkar, ama sinemaya kaçardı. Sinemalarda gazoz sattı. Teşrifatçı oldu. Rahmetli annesi sürekli peşindeydi. 7 kardeşin en haylazıydı.

1959 yılında annesi ve babası İhsanı da yanlarına alırlar ve İstanbul’a Çifte havuzlarda ki kızlarının yanına gelirler. İhsan çifte havuzlarda bahçıvan olan Dayısı Ali Berber yanında bir hafta çalışır. Çiçekleri sular. Yabani otları temizler. Galata Köprüsü’nü filmlerde gören haylaz İhsan, köprüye gitmek için dayısından bir miktar harçlık alır ve Galata Köprüsüne gelir.

Karaköy’den Eminönü yönüne doğru sandalda balık satanların yanına geldim. Samsun’dan arkadaşlarımı gördüm. Hoş geldin dediler, bana balık ısmarladılar. Oradan da sirkeciye geçtim. Bir baktım ki yine bizim arkadaşlar, Otobüslere yolcu taşıyorlar. Onlarla da görüştüm. Sonra tekrar Çifte Havuzlara döndüm. Yaklaşık 10-15 gün dayımın evinde kaldım. Sonra Samsun’a gittim. Samsun’a gittim ama İstanbul hiç aklımdan çıkmıyordu. İstanbul çok hoşuma gitmişti. Fırsatını buldum annemin sandığına anahtar uydurdum. Sandıktan para çaldım kaçtım. Akdeniz gemisi ile İstanbul’a geldim. Eminönü’nde arkadaşları gördüm onlar balık ekmek satıyorlardı. Ertesi gün de Beyoğlu’na çıktım. Tesadüfen emek sinemasının arkasında ki Yeşilçam’a gelmişim. Orada minibüsler sırayla dolup bir yerlere gidiyor. Bir arkadaşımı gördüm yine, ona dedim ki’ Bunlar nereye gidiyorlar? Arkadaşım da “kısa film” çekimine gidiyorlar dedi. “Dur, dün bir arkadaşımı Memduh Ün kovdu. Prodüksiyona bakan Semih Sezerli gelsin seni kovulan arkadaşın yerine işe alalm” dedi.

Biz çay içe duralım Semih Sezerli geldi. “Abi hemşerim İhsan Gedik” diye beni tanıttı. O zamanlar 16 yaşındaydım. Kovulan arkadaşın yerine teknisyen olarak işe başladım. Erdek de Rahmetli Ayhan Işık ile bir filme başladılar. Ayhan Işık’ı öldürecek iki adam lazımdı. Bende tabi çalışıyorum sette adam gelmeyince Yavuz Selakman’ın yanına biri lazım. Memduh Ün dedi ki’ “bir ceket verin İhsan’a gelmeyen arkadaşın yerine o oynasın.” Badigart rolünü bana verdi. Hemen kendimi o işe adapte ettim. Rahmetli Ayhan ışık’a saldırdık. Kavga yaptık rolümü başardım. Memduh Ün meşhur lafını söyledi “aferin tokmak.” Bana da o zaman 50 kr verdi. Çok iyi paraydı 50 kr o zaman. Yakut filmin değişmez elemanı olmuştum. Memduh Ün’ün deposu vardı set malzemelerinin olduğu yerde bana da yat kalk burada diye yer gösterdi.

Birçok ünlü sinema yıldızları ile 500′den fazla filimde farklı rollerde oynayan İhsan Gedik, şu anda film ve dizilerde oynama imkanını bulamadığından dolayı, farklı bir şeyler yaparak günlük hayatını idame ettirmek gerektiğini düşünerek, “Dünden bu güne İhsan Gedik” albümü çalışmalarına başladı ve 48 yıllık sinema geçmişini, yaptıklarını bir kitap halinde derleyerek hazırladı.

Beyaz TV sunucusu dayak görüntüleri! ile ilgili etiketler dayak tahir sarıkaya İhsan Gedik görüntüleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.