Beyaz Show yeniden başlıyor mu, neden bitti?

Beyazıt Öztürk’ün sunumu ile Cuma geceleri herkesi ekran başına kilitleyen Beyaz Show’dan yeni bir haber geldi. Programın hayranları Beyaz Show yeniden başlıyor mu sorusuna cevap ararken gelen son açıklama herkesi şoke etti.

1996 tarihinde yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran ve Cuma gecelerinin unutulmaz programlarından birisi olan Beyaz Show, kolaj bölümleri ile yeniden yayınlanmaya başlayınca bir anda herkes neye uğradığını şaşırdı. Peki, Beyaz Show neden bitti?

Beyaz Show son olarak 1 Ocak Cuma akşamında saat 23.30’da kolay bölümleriyle Kanal D ekranlarında yayınlandı.

BEYAZ SHOW YENİDEN Mİ BAŞLIYOR?

Beyaz Show'un yeniden başlayıp başlamayacağına ilişkin bir bilgi bulunmuyor. O Ses Türkiye'nin ardından şimdilerde Beyazıt Öztürk, Acun Ilıcalı'nın bu yılbaşında açacağı dijital platform Exxen için İbrahim Büyükak ile birlikte bir program hazırlıyor.

Beyaz Show yeniden başlıyor mu, neden bitti?

“Beyaz Show”un yeniden başlayacağı iddialarına da cevap veren Öztürk, “Teklifler var. 2 sene oldu, ben de çok özledim ve yeniden başlamak istiyorum. Ama henüz net bir durum yok. ‘Beyaz Show' seyircisiz olamaz. Program enerjisini seyirciden alıyor. Corona virüsü döneminde de o kadar kalabalığı bir arada toplamak mümkün değil. O yüzden ileride duruma göre hareket edeceğim.” diye konuştu.

BEYAZ SHOW NEDEN BİTTİ?

Beyaz Show programında Ayşe Öğretmen ile yaşanan sorunlar nedeniyle yayından kaldırıldığı iddia edilmiş ancak Beyazıt Öztürk bu konuda kesin bir açıklama yapmamıştı.

 

Beyaz Show yeniden başlıyor mu, neden bitti? ile ilgili etiketler Beyaz Show Beyaz Show Kolaj
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.