Beyaz Show ifşa etti! Şeyma Subaşı'nın ev hali izleyenleri kırdı geçirdi... / VİDEO

Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show programına konuk olan Acun Ilıcalı’ya eşi Şeyma Subaşı Ilıcalı sürpriz yaptı. Şeyma Subaşı’nın ev hali izleyenleri keyifli dakikalar yaşattı. İşte Şeyma Subaşı’nın ev halleri… Instagram’da paylaştığı fotoğraflarda 2.2 milyon takipçiye sahip olan Şeyma Subaşı, Beyaz Show’da hiç bilinmeyen bir yönünü de gösterdi.

Kanal D’nin sevilen programı Beyaz Show yeni sezonu bomba gibi bir programla açtı. Acun Ilıcalı, Simge Sağın, Murat Yıldırım ve Özge Gürel ‘in konuk olduğu programa Şeyma Subaşı’nın Beyazıt Öztürk ile hazırladığı video damga vurdu.

ŞEYMA SUBAŞI’NIN VİDEOSU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Beyazıt Öztürk ile birlikte kamera karşısına geçen Şeyma Subaşı, oyunculukta da iddialı olduğunu gösterdi. Sosyal medyada Şeyma Subaşı’nın videosu büyük beğeni topladı. İzleyenler Şeyma Subaşı’nın dizilerde rahatlıkla oynayabileceğini söyledi.

seyma-beyaz

ŞEYMA SUBAŞI’NIN EV HALLERİ

Şeyma Subaşı’nın ev halleri videosunu ilk defa programda izleyen Acun Ilıcalı da kahkahalara boğuldu.

Beyaz Show ifşa etti! Şeyma Subaşı'nın ev hali izleyenleri kırdı geçirdi... / VİDEO ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı skeç ev hali Beyaz Show
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.