Beyaz Saray'da zehir alarmı!

ABD Başkanı Donald Trump adına Beyaz Saray’a içinde zehirli madde bulunan bir paket yollandı. Paketteki maddenin son derece ölümcül olan 'risin' olduğu belirtildi. Beyaz Saray'a ulaşamadan fark edilen pakete güvenlik güçlerince el konulurken, FBI Başkan Trump'ı hedef alan olaya ilişkin soruşturma başlattı.

ABD'den gelen son dakika haberine göre, Başkanı Donald Trump adına Beyaz Saray'a gönderilen bir pakette son derece ölümcül bir zehir olan 'risin' maddesi tespit edildi. 

ABD basınında yer alan haberlere göre, paketin bu hafta başında Beyaz Saray'a gönderildiği ve üzerindeki alıcı bölümünde de Trump’ın isminin yer aldığı belirtildi.

Güvenlik güçleri tarafından el konulan paketteki maddenin risinin olup olmadığının doğrulanması için iki ayrı test yapıldığı ifade edildi. 

Trump'ın hedef alındığı olayla ilgili Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve Başkanı korumakla görevli Gizli Servis tarafından soruşturma başlatıldı. Beyaz Saray'dan ise konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Beyaz Saray'a gönderilen tüm postalar tesis dışındaki bir bölgede tasnif edilerek kontrol ediliyor.

Beyaz Saray'da zehir alarmı! ile ilgili etiketler Trump ABD Beyaz Saray FBI Risin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.