Beyaz Futbol'da rezalet: Beşiktaş camiası ayağa kalktı

Beyaz Futbol programında Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar'ın sözleri sonrası Beşiktaş camiası ayağa kalktı. Beşiktaşlı Avukatlar Derneği, söz konusu yayına ilişki suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli ile ilgili sözleri tepki çekmeye devam ediyor. Beşiktaşlı Avukatlar Derneği, skandal sözlere ilişkin suç duyurusunda bulundu.

Twitter hesabından bir açıklama yapan dernek, taraflarda bulunduğu çağrıda RTÜK'e şikayette bulunabilecekleri belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli hakkında yorum yapan Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözleri spor kamuoyunda büyük tepki çekti.

Ahmet Çakar'ın “Nişantaşı’nda ünlü kadınların moda tasarımcısı gibi konuşuyorsun hocam” yorumuna Rasim Ozan Kütahyalı “yumuşak mı diyorsun” şeklinde bir cevap verdi. Beşiktaş yönetimi yaptığı açıklamada yayındaki sözlere sert tepki gösterdi.

Beyaz Futbol'da rezalet: Beşiktaş camiası ayağa kalktı ile ilgili etiketler Beşiktaş Rasim Ozan Kütahyalı Ahmet Çakar Beyaz TV beşiktaşlı avukatlar derneği Önder Karaveli Beyaz Futbol
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.