Beyaz esaretin yaşandığı TAG Otoyolu'nda son durum ne? Vali Gül açıkladı: Tamamen ulaşıma açıldı!

Önceki gün akşam başlayan yoğun kar yağışı Gaziantep'i esir aldı. Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu dün akşam 24 saat ulaşıma kapalı olmasının ardından kontrollü olarak trafiğe açılmıştı. Bu sabah Vali Gül tarafından bölgeden gelen güncel bilgilere göre TAG Otoyolu’nun tamamen ulaşıma açıldığını bildirdi.

Önceki gün yoğun bir şekilde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıla kapanan ve MSB'nin de yardımlarıyla dün akşam saatlerinde TAG Otoyolu  kontrollü şekilde ulaşıma açılmıştı. 

Türkiye'nin kalbinin attığı TAG Otoyolu'nda, gece yarısı etkili olan soğuk hava yer yer don olayına yol açtı.

"ŞU AN İTİBARİYLE OTOYOLU TAMAMEN ULAŞIMA AÇTIK"

Olay yeriyle ilgili son dakika duyurusu yapan Gaziantep Valisi Davut Gül, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun tamamen ulaşıma açıldığını bildirdi.

Gaziantep Valisi Davut Gül, önceki gün akşam saatlerinden itibaren ekiplerin otoyol güzergahında çalışmalar yürüttüğünü söyledi.

Beyaz esaretin yaşandığı TAG Otoyolu'nda son durum ne? Vali Gül açıkladı: Tamamen ulaşıma açıldı!

"KAR LASTİĞİ OLMAYAN ARAÇLAR SEYAHATE ÇIKMASIN"

Karla mücadele anlamında kent genelinde 6 bin personelin emek verdiğini anlatan Gül, "En zorlu noktalardan birisi TAG Otoyolu'ydu. Şu an itibarıyla otoyolu tamamen ulaşıma açtık. Don olaylarına karşı herkesin yine de dikkatli olmasını, kar lastiği olmayan araçlarla seyahate çıkılmamasını özellikle istiyoruz." diye konuştu.

Beyaz esaretin yaşandığı TAG Otoyolu'nda son durum ne? Vali Gül açıkladı: Tamamen ulaşıma açıldı! - Resim : 2

Vali Gül, bu süreçte sürekli desteklerini hissettikleri Adalet, Ulaştırma ve Altyapı ve İçişleri bakanlıklarına, bölge milletvekillerine, belediyelere, AFAD, Türk Kızılay ve güvenlik güçlerinin ekiplerine teşekkür etti.

Beyaz esaretin yaşandığı TAG Otoyolu'nda son durum ne? Vali Gül açıkladı: Tamamen ulaşıma açıldı! - Resim : 3

Beyaz esaretin yaşandığı TAG Otoyolu'nda son durum ne? Vali Gül açıkladı: Tamamen ulaşıma açıldı! ile ilgili etiketler Gaziantep kar Vali TAG otoyolu otoyol
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.