BEÜ'lü akademisyen korona kurbanı

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ)'nden akademisyen olarak görev yapan Dr. Öğretim Üyesi Orhan Laboç, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

BEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Resim Bölüm Başkanı Öğretim Üyesi 42 yaşındaki Dr. Öğretim Üyesi Orhan Laboç, aniden rahatsızlanınca Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

KORONA NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ

Hemen yoğun bakıma alınan Laboç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. BEÜ’deki görevine yaklaşık bir yıldır başlayan Dr. Öğretim Üyesi Laboç, evli ve iki çocuk babasıydı.

Dr. Öğr. Üyesi Orhan Laboç'un vefatını üzüntüyle öğrendiğini belirten BEÜ Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Laboç’un ailesine başsağlığı diledi.

Rektör Prof. Dr. Yardım, “Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Orhan Laboç'un yakalandığı koronavirüs hastalığı nedeniyle hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınları ile Bitlis Eren Üniversitesi ailesinin tüm fertlerine başsağlığı dileriz” ifadelerini kullandı.

BEÜ'lü akademisyen korona kurbanı ile ilgili etiketler Korona BEÜ akademisten Orhan Laboç
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.