Betül Demirkaya Betizmmm Instagram paylaşımları! Betizm nedir?

Betül Demirkaya Betizmmm Instagram paylaşımları! Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile 'Betizmmm' kullanıcı adını kullanan Betül Demirkaya, gündemde adından söz ettiriyor. Yurt dışı seyahatinde çektiği videoları paylaşan Demirkaya,videolarda sokaktan geçen insanlara bağırdı.İşte Betül Demirkaya'nın Betizmmm Instagram paylaşımları!

Betül Demirkaya Betizmmm Instagram paylaşımları! Betül Demirkaya, sosyal medya hesabı Instagram'da "Betizmmm" kullanıcı ismini kullanıyor. "Betizmmm" kullanıcı isimli Betül Demirkaya,yurt dışında çektiği videolar ile gündeme oturdu. İşte Betül Demirkaya Betizmmm'in Instagram paylaşımları!

 Instagram'da "Betizmmm" kullanıcı isimli Betül Demirkaya, yurt dışı gezisinde çektiği videoları paylaştı.

Sosyal medyanın gündemine oturan videolarda Demirkaya, sokaktan geçen insanlara bağırdı.

Keman çalan sokak müzisyeninin yanına giden kadın bağırarak "Nikahına beni çağır sevgilim" diye şarkı söyledi. Müzisyenler, kadının şarkı söylemeye başlamasının ardından keman çalmayı bıraktı.

TÜRKİYE GÜNDEMİNE OTURDU

Genç kadının videolarına gösterilen tepkiler o kadar çok ki, kısa sürede Twitter Türkiye gündeminde bir numaraya yükseldi.

Betül Demirkaya Betizmmm Instagram paylaşımları! Betizm nedir?

BETİZM KİMDİR?

Yaklaşık iki senedir çektiği mizahi videolar ile bir milyon takipçi sayısına ulaşan ve üniversite öğrencisi olan Betül Demirkaya, kısa sürede ilgi odağı oldu.

Günümüzde aile içinde veya arkadaş çevresinde sıkça rastlanan trajikomik olayları bir dakikalık videolar ile skeçler haline getirip insanlara sunan genç fenomenin, şarkı söylerken rol icabı yere yatması da gündem olmuştu.

 

Betül Demirkaya Betizmmm Instagram paylaşımları! Betizm nedir? ile ilgili etiketler Instagram Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.