Betül Böçkün evlat acısı yaşadı

Doya Doya Moda programının yarışmacılarından biri olan Betül Böçkün’ün çocuğu vefat etti. Evlat acısı yaşayan Böçkün verdiği bu haberle başta programın jüri üyeleri olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğmuş oldu.

Annesiyle babasının ayrılması sonrası annesinden bir daha haber alamadıklarını söyleyen Betül Böçkün, kendilerine halalarının baktığını söyledi. Doya Doya Moda'da kendi saçını ve makyajını kendi yapan Betül Böçkün, kuaför olarak çalışmaktadır.

BETÜL BÖÇKÜN KİMDİR?

24 yaşında olan Betil Böçkün, aslen Bingöllü’dür. Anne ve babası ayrı olan Betül Böçkün, annesiyle görüşmediklerini ve neredeyse hiç görmediklerini dile getirdi. Başından bir evlilik de geçen Betül Böçkün, çocuğunun hayatını kaybettiğini söylemişti. 3 yaşındaki çocuğunun vefat ettiğini dile getirirken tüm jüri üyelerini etkileyen yarışmacının sözleri jürinin gözyaşlarına boğulmasına neden oldu. Betül Böçkün, sosyal medyadan fotoğraflarını paylaştığı sevgilisi Murat’tan da sık sık programda bahsetmekte. Karşı tarafın ailesi tarafından kabul görmediğini anlatan Betül, sevgilisinin 32 yaşında olduğunu ifade etmişti.

Betül Böçkün evlat acısı yaşadı ile ilgili etiketler betül böçkün Doya Doya Moda Moda Yarışma yarışmacı jüri jüri üyeleri doya doya moda programı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.