Beton duvar 3 otomobilin üzerine çöktü

Kocaeli’nin Derince ilçesinde park halindeki 3 otomobilin üzerine bahçe duvarı devrildi. Otomobillerin içerisinde o an herhangi bir kişinin olmaması faciayı önlerken araçlar kullanılamaz hale geldi. İş çıkışı araçlarının yanına gelen sürücüler gördükleri manzara karşısında şoke oldu.

Olay, Kocaeli'nin Derince ilçesi İbnisina Mahallesi’nde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, bir iş yerinin kulübesinin yıkımı sırasında, hemen arka sokağında bulunan park halindeki otomobillerin üzerine bahçe duvarı çöktü.

3 otomobil beton duvarın düşmesi sonucu hurdaya döndü. 

Beton duvar 3 otomobilin üzerine çöktü

İş yerlerinin D-100 karayoluna yakın olması sebebiyle otomobillerini mahalledeki ara sokağa park eden sürücüler, araçlarının yanına geldiklerinde gördükleri manzara karşısında tam anlamıyla şoke oldu.

İhbarla bölgeye gelen polis ekipleri, 3 aracın pert olduğu olaya ilişkin inceleme başlattı.

Beton duvar 3 otomobilin üzerine çöktü - Resim : 2

"BÖYLE BİR ŞEYİ BEKLEMİYORDUK"

Otomobili zarar gören sürücülerden Muhammet Dönmez karşılaştığı manzara karşısında, “Otomobilimizi genelde buraya park ediyoruz. Görünce şok olduk, beton duvar düşmüş. Şaka gibi bir şey oldu şuan. Böyle bir şeyi beklemiyorduk. Otomobilimin maddi değeri de 45 bin TL civarındaydı” ifadelerini kullandı.

Beton duvar 3 otomobilin üzerine çöktü ile ilgili etiketler Kocaeli Derince Otomobil

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.