Betizm kimdir? Gerçek adı ne? Betizm nedir?

Betizm kimdir? Sosyal medyada gündem olan olmayı başaran Betizm adlı konu hakkında araştırmalar yapılıyor. Betizm isimli sosyal medya kullanıcısı yurt dışında çektiği videolar ve konuşmalarına tepkiler büyüyor. Gerçek ismi ve Twitter adresi araştırılmaya başlandı. İşte Betizm kimdir? Gerçek adı ne? Betizm nedir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Betizm kimdir? Betizm isimini kullanarak sosyal medyada videolar çeken Betül Demirkaya, dün akşam yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Yurt dışında çektiği videolar ver konuşmları ile tepki çeken isim hakkında internette araştırma yapılmaya başlandı. Gerçek ismi ve Twitter adresi merak ediliyor. İşte Betizm kimdir? Gerçek adı ne? Betizm nedir? Merak edilen detaylar haberimizde...

 Betizm kimdir?

22 yaşında yaklaşık iki senedir çektiği mizahi videolar ile bir milyon takipçi sayısına ulaşan ve üniversite öğrencisi olan Betül Demirkaya, kısa sürede ilgi odağı oldu.

Günümüzde aile içinde veya arkadaş çevresinde sıkça rastlanan trajikomik olayları bir dakikalık videolar ile skeçler haline getirip insanlara sunan genç fenomenin, şarkı söylerken rol icabı yere yatması da gündem olmuştu.

Günümüzde her yaştan ilgiyle izlenen genç sosyal fenomeni, videolarıyla milyonları telefona kitlemeyi başarıyor.

Betizm kimdir? Gerçek adı ne? Betizm nedir? ile ilgili etiketler Twitter Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.