Betizm Atatürk'e hakaret tweetleri!

Betizm Atatürk'e hakaret tweetleri! Yurt dışında çektiği videolar ve Atatürk hakkında attığı tweetler sonrası gündem olan Betizm hakkında internette araştırma yapılmaya devam ediyor. İşte Betizm Atatürk'e hakaret tweetlerini haberimizde bulabilirsiniz...

Betizm Atatürk'e hakaret tweetleri! Çektiği videolar ile ülke gündemine oturan Betizm isimli Betül Demirkaya, hakkında araştırma yapılmaya devam ediyor. Atatürk'e hakaret ettiği iddia edilen tweetler sosyal medyada paylaşılıyor. İşte Betizm Atatürk'e hakaret tweetlerini haberimizde bulabilirsiniz...

Betizm Atatürk'e hakaret tweetleri!

Betizm kimdir?

22 yaşında yaklaşık iki senedir çektiği mizahi videolar ile bir milyon takipçi sayısına ulaşan ve üniversite öğrencisi olan Betül Demirkaya, kısa sürede ilgi odağı oldu.

Günümüzde aile içinde veya arkadaş çevresinde sıkça rastlanan trajikomik olayları bir dakikalık videolar ile skeçler haline getirip insanlara sunan genç fenomenin, şarkı söylerken rol icabı yere yatması da gündem olmuştu.

Günümüzde her yaştan ilgiyle izlenen genç sosyal fenomeni, videolarıyla milyonları telefona kitlemeyi başarıyor.

Betizm Atatürk'e hakaret tweetleri! - Resim : 2

Betizm Atatürk'e hakaret tweetleri! ile ilgili etiketler Twitter Atatürk hakaret
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.