Erdoğan başkanlığındaki güvenlik toplantısı sona erdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ını, Beştepe'de üst düzey askeri isimlerin de aralarında bulunduğu bir heyetle İdlib gündemiyle acil bir toplantı gerçekleştirdi. İdlib'deki alçak saldırının ardından gerçekleştirilen ve saatlerdir süren toplantıya kritik isimler katıldı. Toplantıda İdlib'deki gelişmeler saniye, saniye takip edildi. Toplantı yaklaşık 6 saat sürdü.

Rus heyetlerinin görüşmesi sona ererken, Beştepe'de olağanüstü bir toplantının yapıldığı bilgisi geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan heyette üst düzey askeri yetkililerinde olduğu belirtilirken, toplantının gündem maddesinin İdlib'deki gelişmeler olduğu öğrenildi.

KİMLER KATILIYOR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen ve saatlerdir süren toplantıda Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MİT Başkanı Hakan Fidan ve üst düzey komutanlar katıldı. 

Yaklaşık 6 saat süren toplantı 03:20 sıralarında sona erdi. Toplantını ardından bir açıklama yapılmayacağı öğrenildi. 

 

Erdoğan başkanlığındaki güvenlik toplantısı sona erdi! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Beştepe güvenlik toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.