Bestemsu Özdemir kimdir? Engin Akyürek'e aşık mı?

Oyuncu Bestemsu Özdemir'in rol arkadaşı Engin Akyürek'e aşık olduğu iddia ediliyor. Can Yaman'da ayrıldıktan sonra Özdemir'in adı Çağatay Ulusoy ile anılmıştı. Şimdi ise Engin Akyürek'i takip ettiği söyleniyor. Peki Bestemsu Özdemir kimdir? Engin Akyürek'e aşık mı? Detaylar haberimizde...


Bestemsu Özdemir kimdir? Kara Para Aşk dizisinde rol alan Bestemsu Özdemir'in rol arakadaşı Engin Akyürek'e aşık olduğu iddia ediliyor. Özdemir'in Engin Akyürek ile görüşmek için ortak dostlarını araya soktuğu iddialar arasında.Peki Bestemsu Özdemir kimdir? Engin Akyürek'e aşık mı? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Bestemsu Özdemir kimdir? Engin Akyürek'e aşık mı?

BESTEMSU ÖZDEMİR KİMDİR?

Bestemsu Özdemir 25 yaşında, 1.73 boyunda ve oyuncu.

Bestemsu Özdemir'in babası ile annesi o daha 2 yaşındayken ayrıldı. Bestemsu Özdemir 2-3 sene anneannesi ve dedesiyle birlikte Ankara’da yaşadı.

Liseyi Özel Fransız Lisesini okuyarak tamamladı.Üniversite de ise İ.T.Ü Moda Tasarım bölümünü bitirdi.. Okumak istediği bölüm Mücevher Tasarımı ile ilgili bölüm olmasına rağmen o yıllarda bir süre kadar rahatsızlandı ve okuluna devam edemedi. Ardından ise karakalem ile beraber yağlı boya yapmaya başladı ve bu yönde eğitim aldı. Üniversite Moda Tasarım bölümüne çok yüksek bir başarı elde ederek girdi. Bir yandan oyunculuk serüveni ile ilgili eğitimler alırken diğer yandan ise resimler yapmaya başladı.Modellik yapmaya lise senelerinde başladı. Kayıt olmuş olduğu ajans ile beraber modellik yaptı. Modellik zamanlarında ünlü menajerlerden Cem Tatlıtuğ ile tanıştı ve modellik mesleğini bırakarak oyunculuğa doğru hareket etti. Hala Cem Tatlıtuğ’un ajansında çalışıyor ve o ajansa bağlı.

Kara Para Aşk dizisinde canlandırdığı Nilüfer karakteri ile hatırlanan Bestemsu Özdemir, ilk olarak Sakarya Fırat adındaki dizide yer aldı.

2012 senesinde Sakarya Fırat ve İstanbul Hatırası adlı dizilerde rol aldı. Ardından Kara Para Aşk dizisinde Tuba Büyüküstün ile birlikte 54 bölüm oynadı. 2015 yılında Analar ve Anneler adlı dizide oynadı ve Tabula Rosa'da ilk film deneyimini gerçekleştirdi. Biz Size Döneriz filminde de rol alan Bestemsu Özdemir bu sene Kırlangıç Fırtınası adlı dizide de oynadı. Geçtiğimiz aylarda vizyona giren Dünyanın En Güzel Kokusu 2 filminde de rol aldı. Şu an da Meryem adlı dizide Beliz karakterini canlandırdı.

Aşırı zayıflaması ile dikkatleri çeken Bestemsu Özdemir oynadığı dizi için kilo verdiğini fakat bunun sağlıksız olduğunu belirtti.

Can Yaman'la ayrıldıktan sonra adı Çağatay Ulusoy'la anılan 26 yaşındaki Bestemsu Özdemir, aşk hayatında uzun süredir sessizdi.

Posta'da yer alan habere göre: Bestemsu Özdemir'in 2014-2015'te Atv'de ekrana gelen 'Kara Para Aşk' dizisindeki rol arkadaşı Engin Akyürek'i adeta adım adım takip ettiği konuşuluyor.


Anadolu Yakası'nda oturan 36 yaşındaki Engin Akyürek'le görüşmek için bin dereden su getiren Bestemsu Özdemir'in, ortak dostlarını devreye soktuğu da öne sürülüyor.

"GİTTİĞİ MEKANLARI BANA SÖYLEYİN"

Bestemsu Özdemir'in, yakın dostlarını "Engin'in gittiği mekanları bana söyleyin" şeklinde tembihlediği de gelen haberler arasında.

Bestemsu Özdemir kimdir? Engin Akyürek'e aşık mı? - Resim : 2

ENGİN AKYÜREK

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümü mezunu olan Engin Akyürek, Türkiye'nin Yıldızları adlı yarışma programında birinci olarak sanat dünyasına adım attı.
Yarışmanın sona ermesinin ardından, Yabancı Damat adlı tv dizisinin kadrosuna katıldı. 2004 - 2007 yılları arasında Yabancı Damat dizisinde Kadir Sadıkoğlu karakterini canlandıran Akyürek, 2006 yılında ise Kader adlı sinema filminde Cevat karakterini canlandırdı. 2007 - 2008 yılları arasında Atv'de yayınlanan Karayılan adlı tv dizisinde Nizipli rolüyle kamera karşısına geçti.

2009 yılında Bir Bulut Olsam adlı dizide Mustafa Bulut karakterini canlandıran oyuncu, 2010-2012 yılları arasında Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizide Kerim Ilgaz karakterini canlandırmıştır. Farah Zeynep Abdullah ile birlikte, 2014 yılında vizyona giren Bi Küçük Eylül Meselesi adlı filmin başrolünde yer aldı. 2014 yılında Tuba Büyüküstün ile birlikte başrolünü paylaştığı Kara Para Aşk adlı dizide Ömer Demir karakterini canlandırdı.Uluslararası Seul Drama Ödülleri 2015’te “En İyi Aktör” seçilmiştir. ve Emmy için “En İyi Erkek Oyuncu” kategorisinde aday olmuştur.

 

Bestemsu Özdemir kimdir? Engin Akyürek'e aşık mı? ile ilgili etiketler Engin Akyürek Bestemsu Özdemir kimdir aşık mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.