Bestemsu Özdemir evlilik yolunda ilk adımı attı

Kara Para Aşk, Analar ve Anneler, Meryem, Ege'nin Hamsisi gibi yapımlarda rol alan ve şimdilerde Star TV'de ekrana gelen Gecenin Ucunda dizisinde hayat verdiği Serra Pekdemir karakteriyle izleyici karşısına çıkan 30 yaşındaki oyuncu Bestemsu Özdemir evlilik yolunda ilk adımı attı. Güzel oyuncu yeni yıla sevgilisi Serkan Mehmet Durdu'dan evlilik teklifi alarak girdi.

Oyuncu Bestemsu Özdemir bir süre önce sevgilisi Serkan Mehmet Durdu’dan evlenme teklifi beklediğini açıklamıştı. Durdu da muhabirlerin sorularına "Yakında olacak" diye yanıt vermişti. Bestemsu Özdemir sonunda muradına erdi.

bestemsu özdemir evlilik teklifi


Bestemsu Özdemir’in isteği yılbaşı gecesi gerçekleşti. Genç oyuncuya sevgilisi yeni yıl akşamı evlilik teklifinde bulundu. Serkan Mehmet Durdu, sevgilisinin önünde diz çöktü ve evlilik teklifinde bulundu.


Özdemir tektaş yüzüğünü taktığı o anları, "I said yes" (evet dedim) notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. Çifte takipçilerinden tebrik mesajları yağdı.

 

Bestemsu Özdemir evlilik yolunda ilk adımı attı ile ilgili etiketler Bestemsu Özdemir evlilik Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.