Best Model'da masaj skandalı büyüyor! Organizator Erkan Özerman'la ilgili iğrenç iddialara yenileri eklendi

Best Model yarışmacılarının ortaya attığı iğrenç iddialara yenileri eklendi. Erkan Özerman'ın adının geçtiği masaj skandalında Arda Büyük de aldığı ahlaksız teklifleri anlattı.

2015 yılında Best Model of Turkey Yarışması'na adaylık başvurusunda bulunan Arda Büyük, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in TV8'deki magazin programında, ünlü organizatör Erkan Özerman'ın, ofisinde kendisinden masaj yapmasını istediğini ve canlı yayında açıklayamayacağı ahlaksız tekliflerde bulunduğunu söyledi.

2015 yılında, 20 yaşındayken, Erkan Özerman'ın Harbiye'deki ofisinde yaşananları Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa adlı programda anlatan Arda Büyük, yaşadığı şoku şu sözlerle dile getirdi:

"Erkan Özerman beni ofisine çağırdı, perdeleri kapattırdı ve üzerimi çıkarıp slip mayoyla yürümemi istedi. Koltuğa uzanıp kendisine masaj yapmamı istedi. Ben de sizin gibi böyle şok oldum ve yanlış anladığımı düşündüm. Şoku atlatmaya çalıştım, bir hayalin sonlanma noktasıydı o an. 'Erkan Bey ben böyle bir şey yapamam' dedim. O sırada mayoylaydım ve üstümü giyinmek istediğimi söyledim. Sonra yanına oturmamı söyledi, oturdum. Büyük starları örnek gösterip, öyle olmamız için onun vermiş olduğu teklifleri kabul etmemizi istedi. Bana da vaatlerde bulundu. Ben o sırada buradan nasıl çıkacağımı düşünüyordum. Burada söylemek istemediğim bazı şeyler de söyledi. Son kez emin olup olmadığımı sordu. Sonra çıktım. Taksim Meydanı'nda oturdum ağladım. İyi ki gitmemişim, kimse de gitmesin. Çok ciddi seviyede teklifler var. Bana dokunmaya da çalıştı." dedi.

Oğuzhan Dalsız ve Burak Arslan da bir gün önce programa katılıp, Erkan özerman ile ilgili iddiaları dile getirmişti.

 

Best Model'da masaj skandalı büyüyor! Organizator Erkan Özerman'la ilgili iğrenç iddialara yenileri eklendi ile ilgili etiketler Best Model of Turkey Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa erkan özerman masaj skandalı ahlaksız teklif Arda Büyük
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.