Best Model of Türkiye Aslıhan Karalar kimdir? Nereli?Kaç yaşında?

Aslıhan Karalar Kıbrıs'ta düzenlenen Best Model Of Turkey 2017 yarışmasında Türkiye güzeli seçildi.

Kıbrıs'ın Girne şehrinde düzenlenen Best Model Of Turkey 2017'de 18 yaşındaki Ankaralı Aslıhan Karalar ve 17 yaşındaki Eskişehirli Efe Sorarlı “Türkiye'nin en iyi modeli” seçilerek birinci oldular.

Best Model Of Turkey 2017'de Ece Gürsel ve Mehmet Ali Erbil’in sunuculuklarını yaptığı gecede bin 700 aday arasından seçilen 32 kız ve erkek finalist yarıştı.

aslAhan2

Yarışmada Bayanlarda Aslıhan Karalar birinciliği elde etti.

Aslıhan Karalar'ın ise Londra'daki King's College'da işletme bölümünde öğrenci olduğu belirtildi. Aslıhan Karalar ve Efe Sorarlı aralık ayında Fransa'nın başkenti Paris’te yapılacak “Best Model Of World 2017”de Türkiye'yi temsil edecekler.

Best Model of Türkiye Aslıhan Karalar kimdir? Nereli?Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Aslıhan Karalar Best Model of Turkey Mehmet Ali Erbil Ece Gürsel efe sorarlı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.